بسياري از صفات جسمي و روحي کودک وراثتي مي باشد اما استفاده بعضي از ميوه ها ، سبزي ها و غذاها مي تواند در بعضي از صفات کودک اثر گذارد .
رنگ پوست نوزاد ، بهترين معرف کبد و غدد داخلي مادر است .بنابراين براي اين که فرزندانتان رنگ و روي خوبي داشته باشد و کبدش هم سلامت باشد در هنگام آبستني به سراغ دوستان کبد برويد بهترين دوست کبد ، روغن زيتون است .
غير از روغن زيتون ، روغن ماهي ، کره ، روغنهاي نباتي ، خيار ، کاهو ، کاسني ، هويج زرشک ، عناب و نعناي دم کرده براي خوش آب و رنگ شدن نوزاد فوق العاده موثر است .
خوردن ميوه و سبزي هايي که ويتامين ث دارند در رنگ طفل موثر است و آنان را زيبا مي کند .
رنگ خفه و تيره
خوردن غذاهاي مانده و فاسد ، مخصوصا گوشتي که توليد مسموميت مي نمايد ، رنگ نوزاد را تيره و مايل به زرد مي کند .پر خوري و علاقه به خوردن غذاهاي يکنواخت رنگ کودک را تيره و خفه و مايل به زردي مي نمايد .
استنشاق دود زغال ، سيگار کشيدن و حتي در اتاقهاي پر جمعيت نيز در تيرگي رنگ نوزاد دخالت دارد .
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه