عواقب زیاده روی در مصرف فروکتوز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85701
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    یک پژوهش جدید نشان می‌دهد افرادی که مقادیر زیادی مواد غذایی و نوشابه‌های حاوی فروکتوز مصرف می‌کنند، به بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت دچار می‌شوند. این پژوهشگران درعین‌حال افزودند که منظور آن‌ها فروکتوز طبیعی موجود در میوه‌ها نیست بلکه منظور شربت ذرت مملو از ماده فروکتوز است.
    فروکتوز قند طبیعی است که در میوه‌ها، عسل و برخی شیره‌ها یافت می‌شود و برای شیرین کردن بسیاری از غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
    پژوهشگران تحقیقاتی را روی 559 نوجوان و جوان 14 تا 18 ساله انجام داده و دریافتند که رژیم غذایی مملو از فروکتوز با افزایش فشارخون، دیابت و عفونت‌های منجر به ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در ارتباط است. این تحقیقات نشان داد: میانگین کلسترول خوب در جوانان و نوجوانانی که در مصرف قند فروکتوز زیاده‌روی می‌کنند، پایین است.
    دکتر وانسیا باندی از شرکت‌کنندگان در این تحقیقات گفت: بسیار مهم است که تعادل سلامتی را در غذاهای کودکان خود تامین کنیم و به شیرینی‌ها و قندهایی که در خانه یا خارج از آن مصرف می‌کنند، توجه کنیم. همچنین پژوهش‌ها نشان می‌دهد قند فروکتوز که به طور فراگیر در فراورده‌های غذایی به کار می‌رود، ممکن است باعث آن شود که سلول‌های چربی در کودکان با سرعت بیشتری تکثیر کنند و به این ترتیب می‌تواند نقش مهمی در چاقی کودکان و بزرگسالان داشته باشد. فروکتوز که از جمله در شربت ذرت وجود دارد، به طور گسترده‌ای در محصولات غذایی از جمله نوشابه‌های گازدار، آبنبات‌ها و بسیاری از غذاهای کارخانه‌ای به کار می‌رود.
    پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.