-
نویسندهنوشتهها
-
۴ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۰:۴۵ #70789nikbakhtمشارکت کننده
سطح (روی) سرم در افراد دیابتی کاهش و مقدار (روی) ادرار افزایش می یابد. سطح روی سرم باید به میزان طبیعی باشد تا انسولین به طور معمول ترشح شود. ترشح نرمال انسولین ممکن است با بالا یا پایین بودن سطوح روی آسیب ببیند. مصرف مکمل روی به برخی از افراد دیابتی توصیه می شود ولی در برخی موارد این مکمل می تواند تاثر بالعکس گذاشته و موجب تشدید عدم تحمل گلوکز گردد. برخی مطالعات نشانگر آن بوده اند که مکمل روی می تواند در ترمیم زخم های افراد دیابتی و بهبود ترمیم زخم پای دیابتی موثر باشد.
سطوح بالای مس پلاسما در افراد دیابتی مشاهده شده است، این مقادیر بالای مس پلاسما با افزایش خطر بیماریهای قلبی-عروقی همراه است. بر اساس شواهد برخی مطالعات ممکن است مس یک شروع کننده پر اکسیداسیون چربی در افراد دیابتی باشد، لذا توصیه می شود این افراد از پخت و پز در ظرف های مسی پرهیز کنند.
۲۱ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۳:۳۲ #97755ناشناسمیهمانسلام
ایا گیاه قرقات برای دیابت نوع 2 موثر است۲۳ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۱:۲۰ #97757zahra jamshidiمشارکت کنندهسلام
بله موثر است
در واقع مصرف گیاه قره قاط سیاه میزان قند خون و عوارض قلبی را در مبتلایان به دیابت کاهش می دهد.دو تن از پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد، تاثیر مصرف خوراکی گیاه قرهقاط سیاه را بر موش های دیابتی بررسی کردند.
بر پایه این بررسی که مشروح آن در فصلنامه کومش منتشر شد، مصرف خوراکی گیاه قرهقاط سیاه به مدت 6 هفته ، میزان قند خون را به میزان درخور توجهی کاهش می دهد.
این بررسی همچنین نشان می دهد، تجویز خوراکی و دراز مدت قره قاط سیاه با تغییر تولید و آزادسازی عوامل موثر بر رگ ها و با اثر مستقیم بر عضله صاف جدار رگ های خونی و کاهش پاسخ انقباضی، عوارض قلبی عروقی دیابت را کاهش می دهد.
دیابت از عوامل خطر مهم بیماری های قلبی عروقی است و یكی از عوارض مهم دیابت اختلالات رگ های خونی در قسمت های مختلف بدن است.
به این گیاه قراقات هم گفته اند عده ای از گیاه شناسان قدیمی ایران از جمله بغدادی این گیاه را نوعی زغال آخته و عده ا ی دیگر نوعی زرشک می دانند ولی جدیداً این گیاه را در خانواده ی زغال آخته قرار داده اند تمام خواص زرشک و زغال آخته در این گیاه جمع شده است
خواص دارویی این گیاه :
چربی خون را پایین می آورد – فشار خون را کم می کند و برای معالجه مرض قند نیز توصیه شده است۲۳ مرداد، ۱۳۹۰ در ۰۱:۴۶ #97763madjdمدیرکلمیزان عنصر روی در پانکراس افراد سالم دو برابر دیابتیها است که میتواند نشانهٔ نقش آن در تولید انسولین باشد. مشاهده شدهاست که نقصان روی در خون باعث هیپوانسولینیمیا (کاهش انسولین خون) میشود. کمبود روی به صورت مزمن ودائمی صدمهٔ بزرگی به یاختههای بتا پانکراس که انسولین ترشح میکنند، میزند و در سنین بالا، افراد دارای کمبود طولانی مدت روی میتوانند دچار دیابت نوع ۲ بشوند.
به طور کلی میتوان گفت که در خون اکثر افراد مبتلا به دیابت، کمبود روی دیده میشود و متاسفانه دفع روی در ادرار آنها مشاهده میشود. بنابر این رساندن روی اضافی به بدن بیماران دیابتی ضروری است. فقر روی به ویژه در دیابتیها زخمهای مزمن ورید پا را ایجاد میکند که گاهی منجر به قطع انگشتان یا پا میشود. با دادن روی اضافی نه تنها زخمهای دیابتی زودتر ترمیم شده بلکه علاوه بر آن سطح سیستم اینمی نیز افزایش مییابد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.