عناب یه میوه داروئیه که میشه مثل خرما یا سنجد تو تنقلات روزانه گنجوندش و از خواص زیاد و عالیش به نفع بدن استفاده کرد. مهمترین خاصیت عناب، خونسازی، دفع سموم خون و کمک به دستگاه گردش خونه. وقتی درباره سالمسازی خون حرف میزنیم یعنی قلب، عروق، کلیهها و کبد باید خوب و درست کار کنن. تنظیم عملکرد اینا برای این دونههای فسقلی و خوشمزه هیچ کاری نداره. عناب میتونه یه همراه خوب و همیشگی برای بیماران هموفیلی یا کسانی باشه که کمبود ویتامین K دارن.
عناب پر از آنتیاکسیدان و در نتیجه یه میوه ضد سرطانه و چی بهتر از اینکه با خوردن منظم چند تا دونه از این میوه خوشمزه، خودمونو در برابر این بیماری پر درد و پر هزینه بیمه کنیم.
عناب خاصیت آرامبخشی و نشاط آوری هم داره که خام، دمنوش و یا مخلوط پودر عناب با شیر نقش یه داروی تقویت اعصاب رو برامون بازی میکنه.
عناب یکی از محصولات منطقه خراسان ایرانه، ولی تو فرهنگ چشم بادومیها بیشتر ازش قدردانی میشه. مردم چین و تایوان عناب رو به شکل آبنبات یا دمنوش میخورن و اگه یه بیمار مبتلا به رماتیسم دستشون بدید، انقدر بهش عناب میخورونن تا خوب شه.
عناب کلسیم، آهن، فسفر و ویتامین B2 , A زیادی تو خودش داره که برای رفع کمبود هر کدوم از این مواد میشه روی این میوه حساب کرد.
برگ و ریشه عناب هم پر از خاصیته. ریشه اون برای تقویت مو و قطع تب مفیده و برگ عناب خاصیت پر طرفدارتری داره: لاغری. اگه هر روز برگ عناب رو تو یه لیوان آب گرم بخیسونید و فرداش ناشتا بنوشید، به سرعت وزن کم میکنید. برگ عناب کاری با عضلاتتون نداره و راست میره سراغ بافتهای چربی و اونا رو از بین میبره.