متخصصين علوم تغذيه در دانشگاه کاليفرنيا دريافته اند که سطح آنتي اکسيدان ها در افرادي که روزانه چند قاشق سوپ خوري عسل مي خورند بالا مي رود و با مصرف عسل ، سيستم دفاعي بدن در برابر استرس اکسيداتيو افزايش مي يابد.
در يک تحقيق جديد از 25 نفر خواسته شد بسته به ميزان وزنشان ، هر روز و به مدت يک ماه بين 4 تا 10 قاشق سوپ خوري عسل گياه گندم سياه بخورند.آنها عسل را تقريبا به هر شکلي که توانستند خوردند ، با اينکه نمي توانست پخته شده يا در چاي حل شود.برخي عسل را بر روي نان تست يا با موز و کره بادام زميني مصرف کردند اما بسياري هم بسادگي قاشق عسل را در دهان مي گذاشتند.دانشمندان دريافتند سطوح آنتي اکسيدان ها در افرادي که عسل خوردند افزايش مي يابد.متخصصان معتقدند آنتي اکسيدان ها انواع خاص صدمات سلولي ايجاد شده توسط ملکول هايي بنام راديکال هاي آزاد را متوقف مي کنند.غذاهاي غني از آنتي اکسيدان ها به تخريب راديکال ها کمک مي کند و به نظر دانشمندان احتمال بيماري هائي همچون سرطان ، بيماري ها و حمله قلبي را کاهش مي دهند.گراس مي گويد عسل جايگاه خود را در يک رژِم غذائي سالم دارد و بايد در آن گنجانده شود
با این حال افراد دارای اضافه وزن و قند خون باید در مصرف این ماده غذایی خوشمزه دقت کنند