عدم مصرف کباب ها در بارداری

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76642
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    به‌طور كلي بهتر است تمام افراد از مصرف گوشت‌هاي فرايندشده خودداري يا در حداقل مقدار ممكن، آنها را مصرف كنند. از آنجا كه در دوران بارداري احتمال آسيب‌پذيري به مادر بيشتر است، پيروي از عادت‌هاي غذايي نامناسب و انتخاب خوراكي‌هاي ناسالم و خوراكي‌هايي كه احتمال ناسالم‌بودن آنها زياد است، مي‌تواند منجر به آسيب جدي در خانم باردار شود.
    جگر، ارگاني ذخيره در بدن است كه وظيفه سم‌زدايي بدن را به عهده دارد بنابراين اگر حيواني كه جگر آن مصرف مي‌شود، در محيط ناسالم پرورش يافته باشد احتمال بروز اين مشكل افزايش مي‌يابد بنابراين مصرف جگر به‌خصوص براي زنان باردار بسيار خطرناك است. علت اينکه پزشکتان توصيه مي‏کند در دوران بارداري، همبرگر و کباب کوبيده يا حتي كباب برگ نخوريد، اين است که رعايت نكردن اصول بهداشتي و توجه به دما هنگام تهيه اين غذاها، باعث مي‏شود آلودگي‏هاي اوليه در آنها به‏طور تصاعدي افزايش يابند.
    معمولا هنگام طبخ غذاهايي مانند كباب كوبيده، كتلت (حتي نوع خانگي آن) و همبرگر حرارت لازم در زمان تهيه و پخت به قسمت مرکزي نمي‏رسد در نتيجه احتمال بروز توکسوپلاسموز با مصرف آنها افزايش مي‏يابد بنابراين زنان باردار بهتر است اين غذاها را مصرف نكنند.

    #99991
    s.samadi
    مشارکت کننده

    پس شما نوع خورشتی اون رو با اظمینان خاطر بیشتری پیشنهاد می کنید درسته؟

    #99993
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    بله
    درسته

    #99996
    s.samadi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب مفیدتون

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.