عدسی

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71960
    nikbakht
    مشارکت کننده

    عدسی یک غذای خوشمزه و مغذی برای گیاهخواران است که می توانند از مصرف آن لذت برند، توصیه می شود برای ارتقای ارزش غذایی، عدس را به همراه نان یا برنج مصرف کنید:

    مواد لازم:
    عدس: 2 پیمانه
    کره: یک قالب 100 گرمی
    پیاز : دو عدد
    رب گوجه فرنگی: 5/1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه: عدس را برای چند ساعت در آب بگذارید که خیس بخورد. پیاز را رنده کرده و با کره و زردچوبه کمی سرخ کنید. عدس و 3-5/2 لیوان آب را به پیاز اضافه کنید و اچازه دهید با حرارت ملایم بپزند. رب گوجه فرنگی را هم به همراه کمی زردچوبه در روغن تفت داده و با نمک و فلفل به عدسی اضافه کنید. بگذارید تا عدس ها به طور کامل بپزند و کاملا نرم شوند.

    #98200
    madjd
    مدیرکل

    عدسی آرد ندارذ؟

    #98226
    nikbakht
    مشارکت کننده

    بله افراد زیادی هستند که برای لعاب و قوام بیشتر به عدسی آرد اضافه می کنند اما الزامی نیست، اگر عدس های عدسی به اندازه کافی بپزند و کاملا نرم و له مانند شوند قوام عدسی هم خوب می شود و نیاز چندانی به آرد نیست. بعضی ها هم برای قوام دادن به عدسی به آن کمی سیب زمینی ریز شده اضافه می کنند.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.