عدس که بسیار مغذی است به علت مقاوم بودن در برابر خشکسالی در نقاط مختلف جهان به عمل می آید.
* به نوشته «ehow» منبع عالی پروتئین است.
*آهن موجود در آن برای زنان به ویژه در دوران بارداری، قاعدگی و شیردهی و همچنین برای کودکان مفید است. بر خلاف گوشت قرمز، چربی اضافه و کلسترول ندارد.
*با تنظیم کردن میزان قند خون، به بدن انرژی می رساند.
*خاصیت آنتی اکسیدان دارد.
*فیبر بالای موجود در آن، مانع از بروز یبوست می شود.
*رژیم غذایی حاوی عدس و نخود که سرشار از فلاوانوئیدز است خطر بروز سرطان سینه و ناراحتی قلبی عروقی را کاهش می دهد.