-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۴:۲۴ #76790
Zohre Azimi
مشارکت کنندهبعضیها چای را فقط به خاطر قندش میخورند. یعنی اصلاً چای اهمیتی ندارد میخواهند پشت سر هم قند میل کنند. خواهش میکنیم این کار را نکنید. میزان قند یا شکری که با چای یا قهوهتان میل میکنید را کاهش دهید. میتوانید از عسل برای شیرین کردن چایتان استفاده کنید آن هم به اندازه. اگر عادت داشته باشید که چای یا قهوهتان را خیلی شیرین بخورید در گام اول ترک آن کار سختی است اما به مرور میتوانید این عادت را ترک کنید.
هر هفته یک قاشق یا یک حبه قند را کاهش دهید. به تدریج خواهید دید که نیازی هم نیست آن قدر قند یا شکر مصرف کنید.۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۱۲ #100260zahra jamshidi
مشارکت کنندهکاملاً موافقم
در عین حال باید اضافه کنم جایگزینی توت خشک کنار چای بهتر از عسل است …۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۸:۵۸ #100267madjd
مدیرکلآمارها نشان میدهد که سرانه مصرف قند و شکر در کشور ما نسبت به وضعیت جهانیاش بسیار بالاست به طوری که برآورد میشود هر ایرانی به طور متوسط سالانه مقدار 29 تا 30 کیلوگرم قند و شکر مصرف میکند که از میانگین جهانی که حدود 19 تا 20 کیلوگرم است، به مراتب بیشتر میباشد.
میزان مطلوب مصرف قند و شکر طبق مطالعات سازمان جهانی بهداشت، حداقل باید به کمتر از 15 کیلوگرم در سال (42 گرم در روز در کل مواد غذایی مصرفی) برسد تا قند و شکر، حداکثر 10 درصد از کل انرژی دریافتی فرد را تامین نماید و به علاوه، خطر بیماریهای دندان را به پایینترین حد برساند.
هر حبه قند، حدودا 4 تا 5 گرم وزن دارد.
اگر هر ایرانی به طور متوسط روزی 3 استکان چای بدون وقفه در تمام ایام سال بنوشد و هر کدام را با 2 حبه قند میل کند، فقط و فقط حذف کردن این حبه قندها از کنار چای، باعث تقریبا 11 کیلوگرم کاهش مصرف سرانه قند در سال میشود و مصرف سرانه هر ایرانی را به راحتی به میانگین جهانی میرساند. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







