طبق توصيه سازمان بهداشت جهاني هر نفر ميبايست روزانه حدود 400 گرم ميوه و سبزي خام و پخته مصرف كند در حالي كه در طي سالهاي اخير متاسفانه مصرف سبزي و ميوهجات رو به كاهش گذاشته است كه نتيجهاي جز شيوع بيماريهاي قلبي و عروقي نخواهد داشت زيرا دانشمندان علم تغذيه ثابت كردهاند كه در كشورهايي كه مصرف ميوه و سبزيجات در آنها بالاست ابتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي كمتر است. يكي از دلايل كاهش مصرف ميوه و سبزيجات در كشور ما توزيع آن از طريق دلالان و واسطههاست كه سالانه سودهاي نجومي هنگفتي نصيبشان ميشود. به عنوان مثال به كشاورزان به ازاي توليد هر كيلو گوجهفرنگي 40-30 تومان پرداخته ميشود در حالي كه براي مصرفكننده، قيمت 10 برابر ميشود يعني حداقل حدود 400-300 تومان. بنابراين طبقه متوسط و فقير جامعه قادر به خريد كافي و برآورد كردن نياز خود نيستند و چارهاي جز عدم مصرف و يا كاهش مصرف ندارند. يكي از راهكارهاي آن ايجاد ميادين ميوه و ترهبار از طرف شهرداريها در تمام شهرستانها، مشابه تهران با قيمتهاي مناسب است.