برای فریزکردن مواد غذایی باید از ظروف مخصوص این کار استفاده کرد زیرا ممکن است ظروف در مقابل دمای پایین فریزر دوام نیاورد. امروزه ظروف فریزری از جنس پلاستیک، شیشه، آلومینیم و یا مقواهای کاغذی روغنی ساخته شده که برای بسته بندی مناسب است. یادآوری می شود که معمولا این ظروف قابل استفاده مجدد است.
ظروف شیشه ای معمولی برای فریز کردن مناسب نیست، زیرا تحمل دمای پایین را ندارد. اما ظروف شیشه ای مخصوص ساخته شده است که دمای فریزر را تحمل می کند. در صورت استفاده از ظروف شیشه ای برای غذاهای مایع، سرشیشه را مقداری خالی نگه دارید، زیرا حجم مایعات در هنگام انجماد افزایش می یابد.چنان چه از قوطی برای نگهداری غذای منجمد استفاده می کنید، آن را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و دهانه کیسه را با نوار مخصوص فریزر محکم ببندید، زیرا در قوطی ها مانع از ورود هوا به داخل آن نمی شود.