ظروف مناسب برای فریز کردن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80973
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    برای فریزکردن مواد غذایی باید از ظروف مخصوص این کار استفاده کرد زیرا ممکن است ظروف در مقابل دمای پایین فریزر دوام نیاورد. امروزه ظروف فریزری از جنس پلاستیک، شیشه، آلومینیم و یا مقواهای کاغذی روغنی ساخته شده که برای بسته بندی مناسب است. یادآوری می شود که معمولا این ظروف قابل استفاده مجدد است.
    ظروف شیشه ای معمولی برای فریز کردن مناسب نیست، زیرا تحمل دمای پایین را ندارد. اما ظروف شیشه ای مخصوص ساخته شده است که دمای فریزر را تحمل می کند. در صورت استفاده از ظروف شیشه ای برای غذاهای مایع، سرشیشه را مقداری خالی نگه دارید، زیرا حجم مایعات در هنگام انجماد افزایش می یابد.چنان چه از قوطی برای نگهداری غذای منجمد استفاده می کنید، آن را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و دهانه کیسه را با نوار مخصوص فریزر محکم ببندید، زیرا در قوطی ها مانع از ورود هوا به داخل آن نمی شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.