طعم و بوی این کوکو بسیار دلپذیر است، آن را آماده کنید و از خوردن آن در کنار خانوادهتان لذت ببرید.
مواد لازم برای 14 نفر:
تخم مرغ: 2 تا 3 عدد
گشنیز خرد کرده: 2 دسته (حدوداً 150 گرم)
برگهای تازه کرفس خرد کرده : 100 گرم
ترهی خرد کرده: 100 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
آرد سبوس دار: 1 تا 2 قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
روش تهیه:
* ابتدا تخم مرغها را در ظرف مناسبی بشکنید و با قاشق هم بزنید.
* آن گاه سبزیها، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزایید و کاملاً مخلوط نمایید.
* سپس در تابهی مناسبی، روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. اکنون از مایه با قاشق سوپخوری درون روغن بریزید و با پشت قاشق سطح آن را کمی صاف کنید و صبر کنید تا سرخ شود.
* سپس آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ شود، آن گاه کوکو را در ظرف مناسبی قرار دهید و آن را با کرفس یا گشنیز تزئین کنید.