طرز تهیه‌ی سوفله‌ی تره‌فرنگی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71162
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    مواد تشکیل دهنده‌ی این غذای خوش‌مزه عبارت است از: تره‌فرنگی، ذرت، شیر، تخم‌مرغ، آرد، مایه خمیر و پنیرپیتزا


    مواد اولیه:

    تره‌فرنگی سه ساقه

    ذرت پخته‌شده و شیر از هر کدام نصف پیمانه

    تخم‌مرغ دو عدد

    آرد چهار قاشق غذاخوری

    مایه خمیر یک قاشق چای‌خوری

    پنیر پیتزا دو قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم



    طرز تهیه :

    * تره‌فرنگی را پس از شستن خرد کنید و در روغن زیتون کمی تفت داده، نمک و فلفل زده و هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید.

    * در ظرف دیگری شیر، مایه خمیر، تخم‌مرغ‌ها، ذرت، آرد سفید و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی بزنید تا قوام آن مانند مایه کیک شود.

    * ظرف مورد نظر را چرب کرده و کمی آرد سوخاری بپاشید از مواد خمیر کمی داخل آن ریخته و پهن کنید.

    * تره‌فرنگی را روی آن بریزید و صاف کنید.

    * مجدداً خمیر باقی‌مانده را روی آن ریخته و صاف کنید.

    * نیم ساعت استراحت دهید تا عمل بیاید، سپس در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید تا سوفله پخته و طلایی شود.

    منبع: مجله آشپزی خانواده سبز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.