طرز تهیه مرغ آنـانـاسی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72381
    araghi
    مشارکت کننده

    مواد لازم

    ران مرغ چهار عدد
    فلفل سفید ساییده‌شده یک قاشق مرباخوری
    سس مایونز سه قاشق غذاخوری
    آناناس تازه یا کمپوت چهار برش
    عسل و کره از هر کدام دو قاشق غذاخوری
    سرکه یک قاشق غذاخوری
    آلو خیس‌خورده و قیسی از هر کدام نصف پیمانه
    نمک به میزان لازم

    طرز تهیه

    ابتدا ران مرغ را با نمک و فلفل سفید مزه‌دار کرده و سس مایونز بزنید سپس دور قسمت انتهایی استخوان را فویل پیچیده و در سینی فر قرار دهید تا به مدت نیم ساعت در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برشته شود.

    در تابه‌ای کره را ذوب کرده و آناناس‌ها را به آن اضافه کنید تا طلایی شود، سپس عسل و سرکه را نیز اضافه کرده، آلو و قیسی را هم بریزید و اجازه دهید کمی تفت بخورد. سپس سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.