طرز تهیه سالاد اندونزی

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72604
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای آشپزی
    :
    سیب زمینی= نیم كیلو
    گوجه فرنگی= 2 عدد متوسط
    نخود فرنگی= 200 گرم
    كالباس=300 گرم
    خیار شور= 300 گرم
    سس مایونز= به میزان لازم
    طرز تهیه:
    ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می كنیم. سپس تمام مواد را كه شامل گوجه فرنگی ریز شده، كالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس كاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل 5 ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.

    #98289
    amini
    مشارکت کننده

    به به من سالاداندونزی خیلی دوست دارم فقط چیکارکنیم با این سس مایونز چاق کننده

    #98291
    s.samadi
    مشارکت کننده

    به جای سس از ماست استفاده کن همراه آبلیمو اینم خوشمزه می شه!

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.