طرز تهیه بیف استروگانف

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #113798
    asma
    مشارکت کننده

    طرز تهیه بیف استروگانف

    زمان آماده سازی و پخت مجموعاً: یک ساعت

    مواد لازم برای 3 نفر:
    • 500 گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک

    • 1 عدد پیاز متوسط

    • 1 قاشق سوپخوری کره

    • 1 قاشق سوپخوری روغن

    • 250 گرم قارچ

    • 1 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده

    • 200 گرم سیب زمینی سرخ کرده

    مواد لازم برای سس:

    • 2 قاشق سوپخوری کره

    • 3 قاشق سوپخوری خامه پرچرب

    • 2 قاشق سوپخوری آرد سفید

    • سه چهارم پیمانه شیر

    • نمک

    • فلفل
    طرز تهیه:

    1- قارچ ها را خرد کرده و با مقداری نمک در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

    2- همزمان پیاز خرد شده را هم در ماهی تابه دیگری سرخ کنید.

    3- گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید.

    4- مقداری آب، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت به مدت 45 دقیقه کاملاً بپزد و کمی حرارت را نیز زیاد کنید.

    5- برای آماده کردن سس، در یک تابه دیگر، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا روان شود. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را بالا برده تا بجوش بیاید. بعد از یک دقیقه تابه را از روی گاز بردارید و خامه را اضافه کنید تا کامل مخلوط شود.

    6- سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط کنید.

    7- غذا آماده است، برای سرو کردن در کنار آن از سیب زمینی و جعفری نیز استفاده کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.