طبخ ماهی در فر و بدون استفاده از روغن برای افراد با كلسترول

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66528
    کاربر عادی
    مشارکت کننده

    مواد لازم:
    ماهی قزل آلا1 عدد ( به تعداد نفرات)

    گوجه فرنگی حلقه شده2عدد

    لیموترش تازه حلقه شده1عدد

    نمك به مقدار لازم

    پودر زنجبیل به مقدار لازم

    سیر و شوید تازه به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    بهترین روش طبخ برای ماهی قزل آلا به این نحو است كه ماهی را شسته و بعد از تمیزكردن داخل شكم آن را كمی سیرتازه بمالید و مقداری پودر زنجبیل و نمك به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شكم قرار داده و بگذارید یك ساعت در یخچال بماند.
    بعد از یك ساعت ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و با استفاده از برس آشپزخانه كمی روغن( حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.

    روی كاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید و بعد چند حلقه لیموترش و بعد ماهی را روی گوجه و لیموترش قرار دهید و بعد دوباره لیموترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس كاغذ را محكم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد بگذارید. در مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه ماهی آماده می شود و عصاره گوجه و لیموترش به خورد ماهی می رود و بسیار خوشمزه است.

    نكات تغذیه ای :
    نكته قابل توجه اینكه افراد با كلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده كنند. خوردن لیمو ترش تازه به همراه ماهی باعث افزایش جذب آهن آن در بدن می شود زیرا لیمو ترش دارای ویتامینC است كه كمك كننده جذب آهن است.

    #97292
    susan
    مشارکت کننده

    با تشكر
    اگه ميشه غذهي بيشتري با ماهي آموزش بدهيد.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.