مواد لازم
روغن زیتون ……………… 30 گرم (270 کالری )
جو دو سر پرک ریز ………… 30 گرم (114 کالری )
قارچ خرد شده …………….. 250 گرم (55 کالری )
جعفری خرد شده ……………. 15 گرم (2 کالری )
تخم مرغ …………………….. 3عدد (234 کالری )
نمک …………………………. به مقدار کافی
طرز تهیه
ابتدا سه عدد تخم مرغ ، جعفری ، یک قاشق روغن زیتون (10 گرم ) و کمی نمک را در ظرف ریخته مخلوط کنید ، سپس در یک تابه نسبتاً کوچک قارچ ها را خرد کرده و به مدت 5 دقیقه بپزید و آب آن را خالی کرده و سپس دو قاشق روغن زیتون (20گرم ) اضافه نمایید و به مدت یک دقیقه تفت دهید و سپس یک چهارم لیوان آب و کمی نمک به آن افزوده و مخلوط کنید . جو دو سر پرک خرد شده را بر روی قارچ بریزید و بدون آنکه مخلوط کنید، اجازه دهید جو دو سر پرک بر روی قارچ باقی بماند. درب آن را بگذارید تا آب بخار شود و جذب جو دو سر پرک گردد که حدود 5 دقیقه به طول می انجامد، سپس مایع آماده شده از قبل را بر روی آن بریزید و درب آن را بگذارید. بعد از 3 الی 5 دقیقه این غذای خوشمزه آماده مصرف می باشد .
این غذا برای دو نفر کافی است .
این غذای خوشمزه برای افراد هر چهار گروه خونی OABAB مناسب می باشد و دوستان می توانند از آن به عنوان صبحانه یا یک وعده غذایی استفاده نمایند .به دلخواه می توانید میزان مواد را کم و زیاد کنید .
کالری این غذا ………. 675