محققان در بررسيهاي خود دريافتند که خوردن صبحانهاي به بزرگي 700 کالري در مقايسه با يک شام سنگين به کاهش وزن و کاهش خطر ابتلا به ديابت، بيماري قلبي و کلسترول بالا کمک ميکند. در اين تحقيق که در نشريه Obesity به چاپ رسيده، محققان تاثير مصرف کالريهاي مختلف را در زمانهاي متفاوتي از روز بررسي کردهاند.
آنچه آنها يافتند اين است که زماني از روز که ما غذا ميخوريم، تاثير قابل توجهي در چگونگي پروسس غذا در بدن ما دارد.
در اين مطالعه، محققان 93 زن چاق را به دو گروه تقسيم کردند: 1) گروه صبحانه بزرگ که 700 کالري در صبحانه، 500 کالري در ناهار و 200 کالري در شام مصرف ميکردند و 2) گروه شام بزرگ که 200 کالري در صبحانه، 500 کالري در ناهار و 700 کالري در شام مصرف کردند. اين افراد رژيم غذايي خود را براي مدت 12 هفته ادامه دادند.
در نهايت افراد گروه اول بهطور متوسط 8/17 پوند از وزن و 3 اينچ را از دور کمر خود از دست دادند، در حاليکه افراد گروه 2 تنها 3/7 پوند از وزن و 4/1 اينچ را از دور کمر خود از دست دادند. همچنين زنان گروه اول، شاهد کاهش بيشتري در ميزان انسولين، تريگليسريد و گلوکز خود بودند. اما زنان گروه 2 دچار افزايش تريگليسريد خود شدند. بنابراين به نظر ميرسد ميزان کالري مصرفي در ساعات شبانهروز بايد منطبق با رژيم گروه 1 باشد.
منبع:Medical News Today