درست کردن مواد برای مرینیت کردن
مواد را با سرکه بالزامیک درست کنید. این یک روش مرینیت کردن کلاسیک است که بهترین طعم گوشت را به دست می دهد. برای درست کردن آن موادی که در زیر آمده است را با هم مخلوط کنید:
موسیر متوسط خرد شده 2 عدد
آویشن خشک 1 قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای 3 قاشق غذا خوری
سویا سس ¼ پیمانه
سس ورستر شایر 3 قاشق غذا خوری
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذا خوری
روغن نباتی 1/3 پیمانه
مرینیت نمک و فلفل را امتحان کنید. مرینیت کردن گوشت در نمک و فلفل به مدت یک شب باعث می شود که این چاشنی ها به داخل برش هایی که در گوشت ایجاد کرده اید نفوذ کند و وقتی آن را می پزید، تندی دلپذیری به گوشت بدهد. موادی که برای این روش نیاز دارید این ها هستند:
نمک یک و نیم قاشق غذاخوری
فلفل تازه آسیاب شده 2 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
آب ¼ پیمانه
روغن کانولا یا روغن نباتی ¼ پیمانه
سرکه سفید 2 قاشق غذا خوری
گوشت را به روش ایتالیایی با عسل مرینیت کنید. این روش برای استیک عالی است، اما می توانید آن را برای مرغ هم استفاده کنید. مواد زیر را خوب با هم مخلوط کنید و سپس روی گوشت خام بریزید:
سس استیک یک و نیم پیمانه
سویا سس 1 قاشق غذاخوری
سس سالاد ایتالیایی 1/3 پیمانه
عسل 1/3 پیمانه
پودر سیر ½ قاشق غذاخوری
نکات و هشدارها
اگر می خواهید از باقیمانده مواد به عنوان سس استفاده کنید، برای جلوگیری از مسمومیت غذایی اول آن را بجوشانید.
همچنین می توانید از یک ظرف وکیوم برای مرینیت کردن استفاده کنید. با استفاده از این روش خیلی سریع تر به نتیجه می رسید و زمان مرینیت کردن را به حدود 75% کاهش می دهید.