شیرینی گردویی دارچینی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80801
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مواد لازم:
    شیرینی گردویی دارچینی -آکاایران,شیرینی گردویی,اموزش تزيين كيك

    آرد 225 گرم

    کره 185 گرم

    شکر 110 گرم

    زرده تخم مرغ یک عدد

    رنده پوست لیمو ترش یک عدد

    دارچین یک قاشق غذا خوری

    کشمش 80 گرم

    گردوی خرد شده 50 گرم

    بیکینگ پودر یک قاشق غذا خوری

    طرز تهیه:

    – کره نرم شده را با رنده پوست لیمو ترش و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.

    – دارچین و آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.

    – خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.

    – فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن ها می ریزیم.

    – سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی انداخته و توپ های کوچک را به فاصله 4 سانتی متر کنار هم می چینیم.

    زمان پخت مدت 12 الی 15 دقیقه می باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.