محققین سوئدی یافتند، مردانی که در هفته مقدار متوسطی شکلات مصرف می کنند خطر کمتری برای سکته مغزی دارند.
نتایج مطالعه پژوهشگران سوئدی نشان داد مردانی که به طور متوسط 9/62 گرم شکلات در هفته مصرف می کنند نسبت به افرادی که در طول هفته شکلات نمی خورند، 17% خطر کمتری برای سکته مغزی دارند
فلاونوئیدهای موجود در شکلات به دلیل داشتن اثرات آنتی اکسیدانی، ضد پلاکتی و ضد التهابی می توانند در برابر بیماری های قلبی عروقی محافظت کننده باشند. هم چنین فلاونوئیدهای شکلات باعث کاهش غلظت کلسترول LDL در خون، کاهش اکسیداسیون LDL و بهبود عملکرد اندوتلیال می شوند.
Neurology 2012