-
نویسندهنوشتهها
-
۱ آذر، ۱۳۹۱ در ۱۰:۰۱ #74720zghasemiمشارکت کننده
محققان در این تحقیقات به 12 فرد مبتلا به دیابت نوع 2 طی 16 هفته شکلات تیره دادند و در همه این افراد میزان سطح کلسترول خون آنها کاهش پیدا کرد.
تحقیقات نشان میدهد که مصرف شکلاتهای تیره و تلخ به تنظیم سطح کلسترول کمک میکند. محققان اعلام کردند که مواد تشکیل دهنده شکلات تیره میتواند به بیماران دیابتی در کنترل و تنظیم سطح کلسترول آنها کمک کند.تحقیقات دیگر انجام شده در مورد شکلات های تیره نشان میدهد که شکلاتهایی که از کاکائوی جامد تشکیل شدهاند، دارای پلیفنولها هستند که می توانند به کاهش بیماریهای قبلی کمک زیادی کنند.
محققان دانشگاه “Hull ” اعلام کردند که افراد مبتلا به دیابت میتوانند با مصرف شکلاتهای تیره، سطح کلسترول را کاهش دهند. کلسترول بالا یکی از مشکلات شایع و اصلی در بین بیماران دیابتی است و این مشکل بسیار جدی است زیرا منجر به ابتلا به بیماریهای قلبی و حملههای قلبی میشود.
۱ آذر، ۱۳۹۱ در ۱۱:۲۰ #98807s.samadiمشارکت کنندهشکلات، حاوی ترکیباتي است به نام فلاوانول که دارای آنتیاکسیدان بوده و خواص ضد التهابی دارد. البته در مطالعات گذشته نیز محققان به ارتباط بین فلاوانول و بیماریهای قلبی عروقی پی برده بودند.
در این تحقيق، محققان دانشگاه سن دیگو از 31 داوطلب خواستند به مدت 15 روز و به مقدار50 گرم برای هر روز از شکلات تلخ که محتوی 70 درصد کاکائو بود و شکلات سفید که هیچ کاکائويی در آن به کار نرفته بود، مصرف کنند.
به دلیل سطح بالای فلاوانول در شکلات تلخ نسبت به شکلات شیری این نوع شکلات برای این تحقیق انتخاب شد.
قبل و بعد از تحقیق فشار خون، جریان خون زیر پوستی از ناحیه بازو، میزان چربی معلق در خون و قند خون افراد شرکت کننده در تحقیق اندازه گیری شد.
نتایج به دست آمده، نشان داد گلوکز و کلسترول بد خون موسوم به LDL در گروهی که شکلات تلخ مصرف کرده بودند، نسبت به کسانی که شکلات سفید خورده بودند، پایینتر بوده و همچنین کلسترول خوب در گروه اول افزایش داشته است.
بر اساس يافتههاي اين پژوهش به خاطر وجود چربیهای اشباع شده در شکلات و کالری بالای آن به مقدار متعادل مصرف شود و از زیادهروی در مصرف آن پرهیز شود.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.