متخصصین تغذیه می گویند شرایط صحیح سرخ کردن غذا به شرح زیر است :
۱- استفاده از روغن مایع برای سرخ کردن ( به میزان ۲-۱ لیتر روغن مایع. بعد ازهر بار مصرف ، روغن غذا را گرفته و آن را دور بریزید زیرا روغن مایع بعد از یک بار سرخ شدن، نباید برای بار دوم استفاده شود. )
۲- دادن درجه حرارت کامل برای سرخ کردن ( ۳۶۵ درجه فارنهایت یا ۱۸۵ درجه سانتیگراد). باید حرارت برای سرخ کردن کم باشد و غذا به آهستگی سرخ شود. نباید روغن دود کند.
۳- غذا را به قسمت های کوچکی تقسیم کرده و هر دفعه، مقداری از غذا را سرخ کنید.
۴- تکه های غذای سرخ شده را توسط یک انبرک یا سبد سیمی از داخل روغن بردارید ( با قاشق برندارید چون روغن همراه غذا باقی می ماند). سپس آن را فشار دهید تا روغن اضافی خارج شود( این کار را در یک ظرف مشبک انجام دهید نه روی یک دستمال پارچه ای یا کاغذی).