شامی کباب گیاهی(هندی

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75260
    s.samadi
    مشارکت کننده

    بازم یه رسپی هندی دیگه.اینبار واسه گیاهخوارها و رژیمیهای گل!شامی کباب گیاهی.
    مواد لازم:
    نخود سالم اپیمانه
    ارد نخود یا ارد لپه 2قاشق غذاخوری
    پیاز یک عدد متوسط
    برگ نعنا خردشده یک قاشق غذاخوری پر
    برگ گشنیزخردشده یک قاشق غذاخوری پر
    فلفل چیلی خردشده 1/2قاشق غذاخوری
    پودر تخم گشنیز 1قاشق غذاخوری
    ادویه گرام ماسالا 1/2قاشق غذاخوری
    فلفل قرمز 1/2قاشق غذاخوری
    زنجبیل تازه رنده شده یا له شده 1/2قاشق غذاخوری
    نمک و روغن برای سرخ کردن
    نخود رو به مدت 6 -7 ساعت خیس کنید و بعد در زودپز بپزید.بعد از پخته شدن کاملا ابش رو جدا کنید و با گوشت کوب یا حتی با دستکمی نخود رو بکوبید.لازم نیست مثل گوشت کوبیده بشه.همینکه مقداری له بشه کافیه.بقیه مواد رو(پیاز+سبزیها+ادویه+اردنخود+پودرگشنیز+فلفل سبز و قرمز+زنجبیل+نمک)به نخود اضافه کنید و خوب ورز بدید.اگه احساس میکنید چسبندگی لازم رو نداره یه دونه تخم مرغ بهش اضافه کنید واز موادتون شامیهای کوچیک درست کرده و در روغن فراوون سرخ کنید.
    نخود زیاد توی سرخ شدن بخودش روغن جذب نمیکنه.بنابراین زیاد نگران رژیم و کالریش نباشید.میتونید با ماست ونعنایا سالاد پیاز و لیموونعنا نوش جان کنید.

    #99039
    مریم
    مشارکت کننده

    شما که این همه قشنگ توضیح دادید بگید هر یه دونه کوچیکش چند کالری داره؟ که ما رژیمیها بتونیم تو برنامه غذاییمون بگنجونیمش

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.