سیر، پیاز و موسیر ، خطر ابتلا به سرطان پروستات را تا ۷۰ درصد کاهش می‌دهند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #84957
    p.damghanian
    مشارکت کننده

    سیر، پیاز، موسیر، پیازچه و تره فرنگی را دریابید. یک پژوهش آمریکایی نشان داده است مصرف مرتب روزانه 1 گرم موسیر خطر ابتلا به سرطان پروستات را به میزان 70 درصد کاهش می‌دهد.

    مصرف روزانه همین میزان سیر خطر ابتلا به این بیماری را 53 درصد کاهش می‌دهد. در واقع ترکیبات موجود در این مواد غذایی قادرند سلول‌های سرطان‌زا را از بین ببرند.
    پریسا دامغانیان- کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.