وقت آن رسیده که با این ماده غذایی کمی مهربانتر باشیم. سیر یکی از قویترین مهاجمین علیه سرماخوردگی است. سیر حاوی ترکیباتی به نام آلیون و آلیسین است که دارای خواص ضد ویروسی فوقالعادهاند؛ بنابراین سیر قادر خواهد بود تا با ویروسهای سرماخوردگی و آنفلوانزا بجنگد و آنها را از پا در آورد. فراموش نکنید که برای رسیدن به خواص واقعی سیر لازم است آن را به صورت خام استفاده کنید و البته بجوید؛ اما از آنجایی که جویدن سیر میتواند برای برخی افراد از سختترین کارهای دنیا باشد، بهتر است آن را خردکرده و هر 3 یا 4 ساعت یکبار مقداری از آن را بدون جویدن ببلعید و یا از قرصهایی که در حال حاضر در تمام داروخانهها وجود دارند استفاده کنید.
درست مانند سیر، پیاز هم حاوی ترکیبات ضد میکروبی به نام آلیون و الیسین است. برای رسیدن به خواص درمانی آن در درمان سرماخوردگی و آنفلوانزا، لازم است هر چند ساعت یکبار یک ورق نازک از آن را به صورت خام مصرف کنید.