سیر خام در واقع مركز سیری در مغز را تحریك میكند و بنابراین با خوردن سیر احساس گرسنگی به سراغ فرد نمیآید. امروزه سیر یا پودر آن و فرآوردههایی كه از آنها تهیه میشود را به عنوان چاشنی اصلی به تمام غذاها میافزایند و طعم و بوی غذا را به كلی تغییر میدهد و خوشطعم میكند.
بررسیها نشان میدهند سیر خام به محض ورود به معده سیستم گوارشی را تحت تاثیر قرار میدهد و به هضم بهتر غذاها كمك میكند و باعث میشود تا مواد ویتامینی و پروتئینی غذاها بیشتر جذب بدن شوند. سیر خام باعث لاغری میشود و پزشكان توصیه میكنند در طول روز برای كاهش فشارخون، چربی، كلسترول، حتی كنترل دیابت روزانه یک عدد سیر خام را با یك لیوان آب میل كنید.
آب همراه سیر باعث میشود تا بوی آن تا حدود زیادی كاهش یابد. سیر همچنین از بروز كمر درد و سندروم خستگی مزمن، میگرن، آسم و حساسیتهای پوستی، یبوست و آرتروز پیشگیری میكند و باعث میشود تا چربی غذاها جذب بدن شما نشوند.