-
نویسندهنوشتهها
-
۷ آبان، ۱۳۹۲ در ۱۳:۳۳ #79971zahra jamshidiمشارکت کننده
دریافت مقادیر کافی سویا، درد و التهاب مفاصل را از بین میبرد. طبق بررسی متخصصین تغذیه دانشگاه ایالتی اکلاهاما، با مصرف روزانه سویا به مدت سه ماه، بر درد و رنج ناشی از زانودرد میتوان غلبه نمود. سویا از طریق مصرف سالاد، برگرهای سویا، مخلوطهای حاوی مواد غذایی گیاهی و شیر سویا تامین میگردد. این ماده غذایی منبع غنی ایزوفلاونها است. ایزوفلاونها به سبب توانایی خود در تعدیل فعالیت استروژنی بدن (با اتصال به گیرندههای استروژنی سطح سلولها)، شناخته میشوند. محققین آزمایشگاهی ثابت نمودهاند، ایزوفلاونهای سویا التهاب مفاصل را کاهش داده، بافت غضروف را بهبود ميبخشند و در نهایت سبب کاهش درد میشوند. در یک تحقیق 135 انسان دچار التهاب استخوانها و مفاصل و زانودرد بهطور تصادفی مکمل پروتئینی شیر یا مکمل پروتئینی سویا را دو بار در روز به مدت سه ماه دریافت نمودند. مکمل شیر، روزانه حاوی 40 گرم پروتئین، 1400 میلیگرم کلسیم و 200 واحد بینالمللی ویتامین D بود. مکمل سویا 88 میلیگرم ایزوفلاون را در روز تامین مینمود، در حالی که مکمل پروتئینی شیر فاقد ایزوفلاون بود. محدوده حرکت زانوها، درد، فعالیت جسمی و مصرف یا عدم مصرف داروهای ضددرد و ضدالتهاب در ابتدا، حین و انتهای آزمایش مورد ارزیابی قرار گرفت. در زنان نشانههای التهاب مفاصل در افرادی که مکمل سویا یا شیر مصرف نموده بودند، مشابه بود. ولی در مردان، افرادی که مکمل سویا مصرف كرده بودند، کاهش قابل توجه درد زانو و به طبع آن کاهش مصرف داروهای ضددرد و ضدالتهاب و در نهایت بهبود فعالیت جسمی روزانه در مقایسه با گروه دیگر نشان داده شد. مخلوط غیر صابونی آووکادو و سویا در درمان التهاب مفاصل توصیه میشود. در چهار آزمایش بالینی مرتبط، مخلوط غیر صابونی آووکادو و سویا (عصاره حاصل از روغن سویا و آووکادو) در درمان درد و خشکی زانو و در نتیجه کاهش مصرف انواع دارو موثر شناخته شده است. این محصول در بسیاری از نقاط دنیا بهصورت مکمل مصرف میشود. دوز عادی آن 300 میلیگرم بوده و دو ماه برای تاثیر ضدالتهابی آن زمان لازم ميباشد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.