-
نویسندهنوشتهها
-
۱۲ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۸:۳۲ #78047zahra jamshidiمشارکت کننده
خوردن غذاهاي گرم و سبك براي شروع افطار از بهترين عادتهاي غذايي است؛ غذاهايي مانند يك كاسه سوپ يا آش سبك و آسان هضم. البته در ميان انواع سوپها، سوپ شير جزء بهترينهاست…
به همين دليل، در اين قسمت قصد داريم طرز تهيه آن را آموزش دهيم تا پس از صرف آن كمترين حس سنگيني و دل درد در پي باز كردن روزه احساس نكنيد.
مقدار کالري
مواد غذايي ياد شده در مجموع داراي 800 كيلوكالري انرژي هستند و در صورت تقسيم سوپ ميان 4 نفر، مقدار كالري حاصل از خوردن آن 200 كيلوكالري خواهد بود. البته در صورتي كه اين سوپ را با نان ميل كنيد، به ازاي هر برش نان 80 كيلوكالري به مقدار انرژي دريافتي تان اضافه خواهد شد. از آنجا كه روي اين غذا، مقداري خامه هم ميريزند، به ازاي هر قاشق مرباخوري خامه، 45 كيلوكالري انرژي اضافه ميشود.
همراه اين سوپ
برخي افراد قبل از اينكه سوپ را از روي حرارت بردارند، به آن آبليمو اضافه ميكنند در حالي كه اين كار اشتباه است و بايد هنگام سرو به سوپ، آبليموي تازه اضافه شود. به علاوه، اين سوپ را ميتوان با نان ميل كرد آن هم نان سبوسدار، نانهايي نظير نان سنگك يا نان جو حلقه حلقه شده.
طـرز تـهـيـه
ابتدا جو را 10 تا 15 دقيقه خيس و بعد آبكش كنيد. براي طبخ سوپ، قابلمه نسبتا بزرگي را انتخاب كنيد، در آن روغن بريزيد و پياز را تفت دهيد سپس گردنها را كه از قبل به 3 قسمت تقسيم كردهايد، در آن بريزيد. هويج را نيز به اين محتويات بيفزاييد و آن را نيز تفت دهيد. ادويهها را هم در مرحله پاياني اضافه كنيد و 1 ليتر شير و 1 ليتر آب را به اين محتويات بيفزاييد. وقتي محتواي سوپ به جوش آمد، بايد هر 10 دقيقه يكبار سوپ را هم بزنيد زيرا در غير اين صورت جو ته قابلمه جمع ميشود و ميسوزد. حرارت را كم كنيد و 30 دقيقه مانده به برداشتن سوپ از روي اجاق، گشنيز را اضافه كنيد.
مـواد لازم (براي 4 نفر)
جو
1 ليوان160 كيلوكالري
پياز بزرگ1عدد
25كيلوكالري
هويج خرد شده
2 ليوان
50 كيلوكالري
گشنيز خردشده
1 ليوان
25كيلوكالري
گردن مرغ
10 عدد
150كيلوكالري
شير كم چرب
4ليوان
200كيلوكالري
روغن مخصوص سرخ كردن
2 قاشق غذاخوري
180 كيلوكالري
نمك، زردچوبه و فلفل سياه
به ميزان دلخوان -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.