سوپ کـــــــــلم
مواد لازم :
کلم برگ 1 بوته
هویج 6 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد بزرگ
کرفس 5 شاخه
آب مرغ (یا گالیلا بلانکای مرغ)1 لیتر
برنج 100 گرم
پیاز 6 عدد
نمک و فلفل میزان لازم
فلفل سبز 2 عدد
تمام مواد را ریز خورد کنید درون قابلمه بریزید و به مدت 4 ساعت (البته بستگی به این دارد که شما سوپ را نرم دوست دارید یا سفت؟اگر نرم دوست دارید مواد را ریزتر و زمان پخت را بیشتر کنید)
برنج را مجزا پخته و درون سوپ بریزید..بگذارید باز هم بپزد…1 ساعت…سپس نوش جان کنید
برای اینکه طعم تکراری نداشته باشد میتوانید گاهی یا لیمو یا سرکه سیب یا زیزه سیاه . زیره سبز .جعفری یا ریحون خرد شده .سیر خرد شده پودر فلفل قرمز.فلفل دلمه ای سبز خرد شده یا حتی خیار پوست گرفته یا ورقه شده میل کنید..
هر وقت گرسنه شدید این سوپ را بخورید..البته هر بار یکی از طعمها را اضافه کنید..