سموم قارچی و میکروبی در برخی مواد غذایی و آشامیدنی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81897
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    معضل بزرگی که در استفاده از ترکیبات سموم طبیعی وجود دارد، این است که این ترکیبات که بیشتر سموم قارچی و میکروبی است، در مواد غذایی و آشامیدنی دیده می‌شود.
    ترکیبات طبیعی بزرگترین دریچه‌ای است که محققان را وارد دنیایی می‌کند که می‌توانند خلقت خداوند را در آن ببینند.
    این ترکیبات اثرات فیزیولوژیکی خاصی در بدن می‌گذارند. در گذشته تحقیقات بیشتر روی خنثی‌سازی و عوارضی که بر اثر تماس افراد با این ترکیبات ایجاد می‌‌شد، انجام می‌‌گرفت.
    از سوی دیگر رشد و پیشرفت دانش بشری باعث شد که دقت بیشتری روی این ترکیبات انجام شود و از خواصی که به عنوان سم ایجاد می‌کنند استفاده بهینه شود.
    جداسازی و مطالعه دقیق این ترکیبات، تحقیقات آغاز شده و از این ترکیبات داروهای جدیدی تولید شده که سرمایه‌گذاری و سودآوری آنها نشان‌دهنده اهمیت این ترکیبات است.
    معضل بزرگی که در مورد این ترکیبات وجود دارد، این است که در مواد غذایی آشامیدنی و خوراکی این ترکیبات وجود دارد که بیشتر از نوع سموم قارچی و میکروبی است.
    آن چیزی که برای سلامت مردم اهمیت دارد، می‌طلبد که فعالیت بیشتری بر روی ترکیبات این مواد در خوراکی‌ها انجام شود.
    ‌در بحث توکسین‌هایی که توسط جانوران تولید می‌شود، فعالیت‌های بسیاری شده و در خاورمیانه کشور ما حرف اول را می‌زند، اما در مورد ترکیبات ناشی از قارچ‌ها به دلیل اهمیت آنها در مواد غذایی باید بیشتر فعالیت کرد.
    شناسایی توکسین‌های باکتری و قارچی با استفاده از تکنولوژی‌های جدید می‌تواند افق بهتری را نشان دهد، چرا که از معضلات دیگر این ترکیبات، کاربرد نادرست آنهاست که اثرات درمانی‌شان را نیز تحت تأثیر قرار داده است.
    این ترکیبات به عنوان خواص دارویی استفاده می‌شود، اما گاهی اوقات استاندارد نیست و عوارضی را در استفاده آنها می‌بینیم بنابراین پژوهشگران و محققان باید کاری کنند تا معضلی که سموم طبیعی ایجاد می‌کنند را به حداقل برسانند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.