سلامت قلب را با گياهان و ادويه ها تقويت کنيد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86921
    s.farzi
    مشارکت کننده

    کارشناسان تغذيه طي تحقيقات خود مخلوطي از ادويه، دارچين و سير را بررسي کردند. نتايج بررسي ها نشان داد که دارچين به طور موثر کلسترول خون را در مبتلايان به ديابت کاهش مي دهد اما روي افراد سالم تأثيري ندارد.

    ادويه و گياهان غني از آنتي اکسيدان است که تراکم تري گليسيريد و ليپيدهاي خون را کاهش مي دهد. پس از مصرف غذاي سرشار از چربي، ميزان تري گليسيريد افزايش مي يابد که مي تواند خطر بيماري قلبي را در پي داشته باشد.اگر مخلوطي از انواع ادويه سرشار از آنتي اکسيدان به غذا افزوده شود، ميزان تري گليسيريد تا ۳۰ درصد کاهش پيدا مي کند. مخلوطي از انواع ادويه حاوي پودر سير، رزماري، مرزنجوش، دارچين، ميخک، پاپريکا، زردچوبه، زنجبيل و فلفل سياه در اين زمينه مفيد است.

    به گفته محققان ، افزودن ادويه با آنتي اکسيدان هاي زياد مي تواند راهي براي کاهش کالري باشد بدون اين که طعم غذا از بين برود.

    کارشناسان تغذيه طي تحقيقات خود مخلوطي از ادويه، دارچين و سير را بررسي کردند. نتايج بررسي ها نشان داد که دارچين به طور موثر کلسترول خون را در مبتلايان به ديابت کاهش مي دهد اما روي افراد سالم تأثيري ندارد.
    به گفته محققان با افزودن ادويه، چربي جذب بدن نمي شود و به مقدار زياد دفع مي شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.