محققین انجمن تحقیقات پزشکی دانشگاه Southampton به منظور بررسی چگونگی تاثیر سطح ویتامین D در دوران بارداری بر بافت چربی و بافت ماهیچه ای کودکان مطالعه ای را تنظیم نمودند.
در راستای این هدف سطح سرمی 25- دی هیدروکسی ویتامین D در 977 مادر باردار در هفته 34 بارداری اندازه گیری شد. سپس 3 هفته بعد از تولد نوزادان و همچنین در 4 و 6 سالگی این کودکان، مقدار بافت چربی و بافت ماهیچه ای بدن مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج بدست آمده از آزمایشات فوق نشان می دهد که سطح پایین ویتامین D در بدن مادر باردار با سطح پایین تری از بافت چربی در نوزادی و تراکم بافت چربی بیشتری در سن 4 و 6 سالگی در رابطه است.
کمبود و یا سطح پایین ویتامین D در دوران بارداری با مقدار تشکیل بافت چربی در بدن کودکان در ارتباط بوده و می تواند بر افزایش تراکم چربی در دوران کودکی و چاقی کودک تاثیرگذار باشد.
Am J Clin Nutr July 2012 vol. 96 no. 1 57-63