سطح سرمی آلفا کاروتن با خطر مرگ در ارتباط است

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69749
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    متخصصان مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا رابطه بین آلفا کاروتن و خطر مرگ را در 15 هزار و 318 فرد بالغ 20 سال به بالا ارزیابی کردند و متوجه شدند در طول دوره مطالعات خطر مرگ در افرادی که سطح آلفا کاروتن در خونشان بیشتر بوده، کاهش پیدا کرده است.
    در مقایسه با افرادی که سطح سرمی آلفا کاروتن آنها0 تا 1 µg/dL بود ، افراد با سطح سرمی بالاتر به طور معناداری میزان مرگ و میر کمتری ناشی از هر علتی داشتند.
    این محققین تاکید کردند سبزیجات سبز و زردرنگی حاوی ترکیب آلفا کاروتن باعث افزایش طول عمر می شود.
    این مطالعه نشان داد وجود آنتی اکسیدان هایی نظیر آلفا کاروتن که به وفور در میوه و سبزی دیده می شود، باعث کاهش خطر مرگ ناگهانی و افزایش طول عمر می شود. آنتی اکسیدان ها، ترکیباتی هستند که باعث محافظت سلول ها در برابر آسیب ناشی از مولکول هایی سمی سرطان زا موسوم به رادیکال های آزاد می شوند.

    Arch Intern Med. Published online November 22, 2010

    #96722
    nikbakht
    مشارکت کننده

    جالب بود. پس آب هویج طول عمر را بالا می برد، لطفا دیگر منابع غذایی آلفا کاروتن را معرفی کنید؟

    #96735
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    بله، هویج، کدو، سیب زمینی شیرین، بروکلی، لوبیا، نخود، اسفناج و کاهو از جمله مهمترین منابع آلفا کاروتن هستن

    #96749
    madjd
    مدیرکل

    میدونید کدام میوه ها آلفا کاروتن داره؟

    #96755
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    بله میوه هایی مثل موز، لیمو ترش، خرمالو، انبه، آواکادو، آناناس منابع خوبی از کاروتن ها هستند

    #96765
    madjd
    مدیرکل

    ممنون

در حال نمایش 6 نوشته (از کل 6)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.