-
نویسندهنوشتهها
-
۱ شهریور، ۱۳۹۶ در ۰۰:۰۱ #96025alireza-resمشارکت کننده
سرکه حاوی بیش از ۹۰ نوع ماده مختلف است. مواد موجود در سرکه سیب عبارتند از: ۱۳ نوع اسید کاربول، چهار نوع آلدئید، ۲۹ نوع کتون، ۱۸ نوع الکل مختلف، ۸ نوع اسید سرکه و غیره.
سرکه سیب،معجزه سلامتی
سرکه سیب باعث تخلیه چربی از بدن می شود و بدین وسیله به کاهش وزن و سلامت بدن کمک می کند. بیش از ۲۰۰۰ سال است که بشر از این ماده غذایی استفاده می کند و برای کنترل وزن در افرادی که رژیم غذایی خاصی را دنبال می کنند کاملاً مناسب و مفید است. اسید استیک موجوددرسرکه،محرک و فعال کننده سلولهای کبدی می باشد و در نتیجه موجب بالا رفتن سوخت و ساز بدن و دفع مواد سمی موجود در غذاها از راه روده ها می گردد و به این ترتیب مواد سمی در خون کاهش پیدا می کند. این مواد سمی غذائی عبارتند از: اوره، اسید اوریک و چربی خون.همانگونه که درطب اسلامی وفرمایشات معصومین(ع)توصیه شده،متخصصان تغذیه نیز بر این عقیده اند که مقدار کمی سرکه هر روز باید همراه غذا مصرف شود تا نه تنها ترشحات غدد معدی-کبدی، لوزالمعده و روده ها زیاد شده و مواد غذایی خوب هضم شوند بلکه موجب دفع اوره و هضم چربی در خون نیزگردد.
سرکه سیب یک آنتی بیوتیک و ضدعفونی کننده قوی است و خاصیت ضدباکتری و ضدقارچی آن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر عوامل بیماری زا می شود.
سرکه فشار خون را تنظیم می کند و مانع از بالارفتن آن میشود، با تنظیم پتاسیم بدن تعادل اسیدی- بازی آن را حفظ می کند. همچنین پتاسیم از دست رفته بیمارانی که داروهای ادرارآور مصرف می کنند را برمیگرداند. مصرف دو قاشق مرباخوری سرکه سیب در یک فنجان آب برای این منظور کافی است و داروی طبیعی مفیدی برای ناراحتیهای گوارشی و مسمومیت های غذایی است.
سرکه سیب یک اسید استیک ملایم و سالم است که کبد وکیسه صفرا را فعال و خون راتصفیه می کند. بعضی از دردها و مشکلات معده زمینه باکتریایی دارند. در این موارد سرکه سیب میتواند در از بین بردن آن مؤثر باشد. نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه در از بین بردن باکتری های معده مؤثر است. سرکه سیب همچنین اسپاسم روده را نیز بهبود می بخشد. طعم ترش سرکه در متوقف کردن سکسکه نیز می تواند مؤثر باشد.
اسیدهای آمینه سرکه سیب مانند یک پادزهر اسید لاکتیک موجود در بدن را از بین می برد. اسید لاکتیک بر اثر تمرینهای ورزشی یا فعالیت های سخت در بدن ساخته می شود. همچنین در سرکه سیب آنزیمهایی وجود دارد که خستگی بدن را رفع می کند.
ویتامین D، کلرور سدیم، گوگرد، فسفر، کلرور منیزیم و ویتامین های گروه B که به میزان زیادی در سرکه سیب وجود دارند، به سلول های بدن طراوات و نشاط می دهند.
سرکه سیب به دلیل داشتن بتا کاروتن که آنتی اکسیدانی قوی است، رادیکال های آزاد بدن را از بین می برد و به این ترتیب تا حدود زیادی از بروز سرطان جلوگیری میکند. رادیکالهای آزاد سلولهای بدن را تخریب و آنها را به پیری زودرس دچار می کنند. علاوه بر بتاکاروتن، یک فیبر غذایی به نام پکتین نیز در سرکه سیب وجود دارد که با مواد سرطان زای موجود در روده ترکیب می شود و به دفع سریع آنها از بدن کمک می کند.
سایر فواید سرکه سیب به شرح زیر است:
۱٫ سرکه سیب دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده است. ضدباکتری و ضدقارچ است و باعث ارتقاء عمل سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماری زا می شود.
۲٫ مقدار پتاسیم بدن را تنظیم می کند، در نتیجه به حفظ تعادل اسیدی- بازی خون کمک می کند.
۳٫ برای تصلب شرائین مفید است.
۴٫ برای درمان مسمومیت غذایی و ناراحتی های گوارشی مفید است.
۵٫ عفونت ادراری را بهبود می بخشد.
۶٫ فشار خون بالا را کاهش می دهد.
۷٫ در افرادی که داروهای دیورتیک (ادرارآور) مصرف می کنند، مصرف سرکه سیب، باعث جایگزین شدن و جبران پتاسیم از دست رفته می شود.
نکته مهم اینکه سرکه سیب یامکملهای دارویی حاوی سرکه سیب ،یکی ازروشهای کمکی در لاغری موضعی وعمومی است،گرچه مصرف آن به تنهایی باعث لاغری وتناسب اندام نمی شود ولی درکنارسایرروشهای درمان چاقی مانند Exilis و X-Wavee،رژیم غذایی وورزش،نقش مهمی به عنوان یک مکمل غذایی کمک کننده به فرآیندسوخت وساز چربی دارد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.