سردرد؛ یکی از عوارض مواد نگهدارنده

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #85930
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مهمترین عوارض این چاشنی ها و مواد افزودنی خوشرنگ و لعاب ؛ايجاد گرفتگي سينه، کهير، دل پيچه، اسهال، کاهش فشار خون، سرگيجه، ضعف و افزايش تعداد نبض و بخصوص سردرد میگرنی مي شود.

    مواد غذایی که حاوی نیترات و مواد نگه دارنده هستند، سردردهای میگرنی را تشدید می‌بخشد.

    در بین انواع سردرد‌ها، بیشتر سردردهای میگرنی با مصرف برخی از مواد غذایی تشدید می‌شود.
    مواد غذایی که حاوی نیترات و مواد نگه دارنده هستند همچنین استفاده از فست فود‌ها سردرد‌های میگرنی را شدید‌تر می‌کند.

    مصرف سوسیس و کالباس توسط افراد مبتلا به سردردهای میگرنی میزان سردرد آن‌ها را شدت می‌بخشد زیرا نیترات موجود در این مواد غذایی در افزایش شدت سردردهای میگرنی مؤثر است.

    افراد مبتلا به سردردهای میگرنی مواد نگه دارنده، پنیرهای مانده یا مواد غذایی که این نوع سردرد را شدت می‌بخشد، استفاده ننمایند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.