همه ساله 36000 مورد جدید ابتلا به سرطان کلون شناسایی میشود. اگر سبوس جو دوسر به طور مرتب مصرف شود نقش مهمی در جهت پیشگیری از این بیماری ایفا میکند. افراد حساس فیبرهای موجود در این ماده غذایی راحتتر از فیبرهای موجود در سبوس گندم تحمل میکنند.
برای توضیح مکانیسم پیشگیرانهی این مادهی غذایی باید بگوییم زمانی که فیبرهای سبوس جو دوسر پُر از آب میشود یک لایهی محافظتی بین ضایعات و توکسین های سرطانزای حاصل از مواد غذایی صنعتی (فلزات سنگین، آفت کشها، رنگهای خوراکی، افزودنیها، چربیهای مضر) و جدارهی کلون تشکیل میدهد. در نتیجه از رشد سلولهای سرطانزا جلوگیری میکند.
توصیه میکنیم هر روز عصر 3 تا 4 قاشق غذا خوری سبوس جو دوسر را با یک لیوان آب میل کنید.