سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75700
    s.farzi
    مشارکت کننده

    اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شبكیه چشم جلوگیری می‌كند.
    اسفناج سرشار از اسید فولیك است كه یكی از ویتامین‌های گروه B است. از نقایص عصبی جنین پیشگیری می‌كند و در سلامت جنین نقش دارد.
    اسفناج دارای تركیباتی است كه از آسیب رساندن به عروق خونی بدن جلوگیری می‌كند و موجب پایین آوردن هموسیستئین خون می‌شود.
    هموسیستئین ماده آزار دهنده جدار عروق خونی است كه موجب بیماری قلبی و عروقی می‌شود و اسیدفولیك از این مشكل پیشگیری می‌كند.
    اسفناج دارای آهن قابل ملاحظه‌ای است، اما جذب آهن در «اسفناج» به خوبی آهن‌‌های حیوانی نیست.
    اسفناج همچنین دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شبكیه چشم جلوگیری می‌كند، مانع كوری می‌شود و موجب سالم ماندن ماكولای چشم می‌شود. این سبزی بر اعصاب پاراسمپاتیك نیز تاثیر مثبت می‌گذارد.
    اگر اسفناج با ماست خورده شود مانع جذب مقداری از كلسیم ماست می‌شود.

    #99345
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون
    مطلب مفیدی بود
    نکته دیگه ای که هم می توان به این مطلب افزود این است که پختن اسفناج، آب موجود در آن را کاهش داده و تراکم آن را افزایش می دهد و مخلوط کردن حجم زیادی از اسفناج با ماست به دلیل وجود اگزالات مانع از جذب کلسیم می شود. پس بهتر است اسفناج های تازه و خام را مصرف کنیم .

    #99359
    s.farzi
    مشارکت کننده

    ممنون از شما جمشیدی عزیز…

    #99362
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده
    Z.JAMSHIDI wrote:
    ممنون
    مطلب مفیدی بود
    نکته دیگه ای که هم می توان به این مطلب افزود این است که پختن اسفناج، آب موجود در آن را کاهش داده و تراکم آن را افزایش می دهد و مخلوط کردن حجم زیادی از اسفناج پخته با ماست به دلیل وجود اگزالات مانع از جذب کلسیم می شود. پس بهتر است اسفناج های تازه و خام را مصرف کنیم .
در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.