سالاد ترش و شیرین اسفناج و پرتقال

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #92861
    hodai
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای 4 نفر

    اسفناج تر و تازه يك دسته‌ی کوچک

    پیاز سفید يك عدد

    پرتقال 2 عدد

    سرکه بالزامیک يك قاشق غذاخوری

    دانه‌ی کنجد يك قاشق غذاخوری

    آب لیموترش يك عدد

    روش تهیه

    مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه

    زمان پخت: 3 دقیقه

    پیاز را پوست گرفته و سپس خرد کنید. پرتقال‌ها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هسته‌ها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابه‌ی نچسب پرتقال‌ها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناج‌های کوچک و تر و تازه را با آب لیموترش مخلوط کنید. سپس آن‌ها را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی آن دانه‌ی کنجد بریزید و سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.