سالاد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77459
    s.samadi
    مشارکت کننده

    مصرف سالاد به عنوان پیش غذای مناسب، نقش مهمی در کاهش نیاز مصرفی افراد به دریافت کالری و کنترل پرخوری دارد.
    آزمایشی که روی 62 زن با وزن‌های مساوی و وضعیت متابولیسمی یکسان انجام شد، نشان داد، در افرادی که قبل از مصرف وعده غذایی اصلی، سالاد متشکل از سبزیجات پرفیبر و کم کالری میل می‌کردند، 15 درصد کمتر از افراد دیگر میل به مصرف مواد غذایی پرچرب یا کربوهیدرات بالا داشتند.
    تحقیقات نشان می‌دهد، افرادی که در رژیم غذایی روزانه‌شان یکبار سالاد به همراه سس حاوی ویتامین ث، ویتامین ای، فولیک اسید و لیکوپن مصرف می‌کنند در مقایسه با دیگران سیستم ایمنی بالایی داشته و از تناسب اندام برخوردار هستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.