زودپز یا آرام پز،کدامیک برای طبخ بهترند؟

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76784
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ديگ زودپز به شما اين امکان را مي‌دهد که موادغذايي را بخارپز کنيد و در آن با استفاده از بخار تحت فشار زياد، سرعت پخت افزايش مي‌يابد. معمولا پس از آنکه ديگ زودپز به حرارت مناسب برسد، نيازي به حرارت دادن زياد آن نيست و حرارت ملايم هم مي‌تواند دماي داخل آن را به‌طور ثابت بالا نگه‌دارد. اگر گوشت در زودپز با حرارت متعادل براي مدت زمان کم پخته شود.
    بهتر است زيرا در اين حالت بخارپز يا آبپز مي‏شود و موادمغذي آن در مقايسه با روشي که گوشت با حرارت ملايم طبخ مي‏شود، بيشتر حفظ خواهد شد. پس در اين روش، سرعت پخت افزايش مي‌يابد و ويتامين‌هاي غذا بيشتر باقي مي‌مانند. همچنين در زودپز، گوشت با بخار موجود در ظرف پخته مي‌‌شود كه بهتر از پخت روي گاز با حرارت ملايم است

    #100253
    مریم
    مشارکت کننده

    مرسی خانم جمشیدی من تا الان فکر می کردم که برعکس این موضوع صادقه و چون اینجا کوهستانی ما بدون زودپز نمی تونیم گوشت رو بپزیم آخه خیلی دیر می پزه و نمی تونیم تو مدت 2-3 ساعت غدا مونو آماده کنیم به خاطر فشار هوا و اتمسفر و این حرفا و من همیشه فکر می کردم که زودپز گوشت رو بی خاصیت می کنه
    من الان روش درست کردن گوشتمو می گم می شه بگید چقد کارم اشتباهه !!!؟؟؟ من گوشت رو یه کم با پیاز و روغن خیلی کم تفت می دم و ادویه می زنم یه کم آب می ریزم روش و می ذارم جوش بیاد بعد سر زود پرو می بندم حدود 45 دقیقه بعد می پزه

    #100255
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    به نظر خیلی زیبا می یاد ، زندگی کوستانی ….
    _________________
    مریم عزیز؛
    در رابطه با سوالتون:
    روش طبختون کاملاً درسته به شرطه اینکه روغن بسیار کمی برای تفت دادان استفاده کرده و در ضمن روغن مایع گیاهی باشه و زمانش هم به قول قدیمیا در حد یه سر تفت باشه یعنی خیلی کوتاه.
    سعی کنید ادویه ها رو هم در اواخر چخت غذا یعنی در آخر اضافه کنید ، بدین شکا آنتی اکسیدان های آنها از بین نخواهد رفت .
    موفق باشید

    #100413
    مریم
    مشارکت کننده

    مرسی خانم جمشیدی من روغن مایع استفاده می کنم اونم به مقدار کم

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.