بر اساس یک پژوهش آلمانی و یک پژوهش آمریکایی که همزمان در سال 2005 انجام گرفت، مشخص شد زنجفیل یا همان زنجبیل خاصیت ضد تهوعی دارد. به بیان روشن، زنجفیل از استفراغ و حالت تهوع پیشگیری میکند و یا آنرا متوقف میسازد. این خاصیت زنجفیل به دلیل وجود موادی از قبیل gingerol، shogaols و zingerones میباشد که تحریکات تهوعزای معده را کاهش میدهد.
میزان مصرف: در صورتی احساس تهوع دارید یک سوم قاشق چایخوری پودر زنجفیل یا یک تکه زنجفیل تازه میتواند چاره ساز باشد. میتوانید از این ادویهی مفید به صورت خام، دم کرده و یا از پودر آن در غذایتان استفاده کنید.