بر اساس یک پژوهش آلمانی و یک پژوهش آمریکایی که همزمان در سال 2005 انجام گرفت، مشخص شد زنجبیل خاصیت ضد تهوعی دارد. به بیان روشن، زنجبیل از استفراغ و حالت تهوع پیشگیری میکند و یا آنرا متوقف میسازد. این خاصیت زنجبیل به دلیل وجود موادی از قبیل gingerol، shogaols و zingerones میباشد که تحریکات تهوعزای معده را کاهش میدهد. میزان مصرف: درصورتی که احساس تهوع دارید یک سوم قاشق چایخوری پودر زنجبیل یا یک تکه زنجبیل تازه میتواند چاره ساز باشد. میتوانید از این ادویه مفید بهصورت خام، دم کرده و یا از پودر آن در غذایتان استفاده کنید.