یک مطالعه اخیر به هدف بررسی ارتباط بین اسیدهای چرب بلند زنجیره امگا3 بر خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی در جمعیت بزرگی از زنان جوان صورت گرفت. در این بررسی آینده نگر سن اولیه زنان 29.9 سال بود. این مطالعه به بررسی اطلاعات بر روی 48627 خانم پرداخت و چگونگی بیماریهای قلبی در آنان مورد مطالعه قرار گرفت. طول مدت این مطالعه 8 سال بود و 577 مورد بیماری قلبی-عروقی در این مدت در زنان مشاهده گشت.
دریافت پایین اسیدهای چرب امگا3 با افزایش خطر بیماری قلبی-عروقی همراه بود. به طور کلی یافته های مطالعه بر روی زنان سالم حاکی از آن بود که مصرف کم و یا عدم مصرف ماهی و اسیدهای چرب امگا3 در زنان جوان با افزایش خطر بیماریهای قلبی عروقی مرتبط است.
منبع: HYPERTENSION.2011
__________________________
HYPERTENSIONAHA.111.179382
Published online before print December 5, 2011
doi: 10.1161/HYPERTENSIONAHA.111.179382