زرده تخم مرغ؛ خوراکی بی خطر برای قلب!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94606
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    زرده تخم مرغ، خوراکی که هر چند لذیذ است ولی به علت کلسترول بالا و ترس از ابتلا به بیماری های مختلف طرفداران چندانی ندارد؛ اما سؤال اصلی اینجاست که چنین ترسی تا چه حد واقعیت دارد؟ آیا غذاهای با کلسترول بالا برای بدن ما مضر هستند؟

    به گزارش سلامت نیوز به نقل از شفقنا زندگی، بر خلاف تصور اغلب ما مصرف زرده تخم مرغ خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش نمی دهد. در واقع، نباید رژیم غذایی همراه با کلسترول را به معنای افزایش کلسترول خون تلقی کرد. یافته های به دست آمده از آخرین تحقیقات انجام شده نشان می دهد: مصرف هفته ای 2 هزار 800 میلی گرم کلسترول خطری برای قلب و سلامت آن ندارد؛ این مقدار یعنی یک فرد بالغ مجاز به خوردن هفته ای 4 بار تخم مرغ است.

    به گفته پزشکان، این باور غلط از آنجا ناشی می شود که اغلب افراد کلسترول خون متوسط را به معنای افزایش آسیب پذیری برابر بیماری ها و سکته های قلبی می دانند. این در حالی است که مصرف مواد غذایی با کلسترول بالا مانند تخم مرغ در شرایطی که فرد سبک زندگی سالم و اندامی متناسب داشته باشد و به دیابت یا فشار خون دچار نباشد خطر بروز حمله های قلبی را افزایش نمی دهد. بنابراین، اگر روش و عادات زندگی صحیحی دارید و به سلامت خودتان اهمیت می دهید با خیال راحت و بدون نگرانی از این خوراکی مفید لذت ببرید و هفته ای 4 مرتبه خودتان را مهمانش کنید.

    منبع scienceworldreport

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.