این بار کیک زبرا را با طعم و مزه متفاوت درست کنید
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
آب ولرم 1 لیوان
بکینگ پودر 1 پاکت
وانیل 1 پاکت
آرد به مقدار لازم
اسفناج 8-10 برگ
طرز تهیه :
درکاسه تخم مرغ ها, شکر ریخته با میکسر هم میزنیم سپس روغن مایع و آب ولرم می ریزیم و دوباره مخلوط میکنیم مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل را ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم در یک ظرف دیگر اسفناجها را ریخته رویش 1 استکان آب ریخته با بلندر پوره می کنیم به نصف این خمیر پوره اسفناح ریخته ودوباره مخلوط میکنیم اگر فوامش غلظت نداشت و آبکی بود کمی آرد می ریزیم حالا در ظرف پیرکس چرب شده وسطش اول خمیر ساده بعد اسفناج دار را می ریزیم از هرکدام یک ملاقه در فر 200 درجه از قبل گرم شده می پزیم از فر در آورده و میگذاریم ولرم شود سپس برش می زنیم
hiDoctor.ir