متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در آزمایش جدیدی هشدار دادند که یک رژیم غذایی پرچرب حتی در کوتاه مدت نیز میتواند آسیب جدی به بافت مغزی وارد کند.
آزمایشات نشان داد مصرف غذاهای چرب به قسمتی از مغز موسوم به هیپوتالاموس آسیب میرساند. هیپوتالاموس در واقع منطقهای از مغز است که نقش کنترل احساس نیاز به خوردن و ارسال سیگنال سیری به مغز برای دست کشیدن از غذا را بر عهده دارد.
در این مطالعه ظرف 24 ساعت رژیم غذایی افراد به یک رژیم پرچرب تبدیل شد و بلافاصله آسیبهایی به منطقه هیپوتالاموس وارد آمد. این یافته تایید میکند که حتی در کوتاه مدت نیز خوردن چربی زیاد موجب بروز این قبیل از آسیبهای مغزی میشود.
متخصصان دریافتند هرچند مغز تلاش میکند که به شیوهای موثر این صدمات را ترمیم کند اما التهاب مغزی تا زمانی که مصرف غذای پرچرب ادامه داشته باشد، باقی میماند.