رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سلیاک

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #88193
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]– آشامیدنی ها: چای ، آب ، شیر بدون چربی و یا کم چرب و نوشابه های غیر الکلی.
    – نان ها، غلات و حبوبات: نان ذرت یا تهیه شده با آرد ذرت، بلال، سیب زمینی، برنج، عدس، لوبیای قرمز، انواع حبوبات به صورت کامل.
    – پنیر و تخم مرغ: پنیر کم چرب و پاستوریزه و تخم مرغ به هر شکل.
    – میوه و سبزی: میوه به صورت پخته و تازه، سبزی های پخته یا کنسرو شده، آلو و گوجه و عصاره آن ها.
    – گوشت: انواع گوشت های بی چربی و یا کم چرب به صورت کباب شده یا بخارپز، ماهی و مرغ.
    – سوپ: انواع سوپ های تهیه شده از سیب زمینی، آرد برنج و ذرت.
    – آجیل: بادام، پسته، گردو، فندق، آفتابگردان و به طور کلی تمام آن ها.
    – روغن: روغن ذرت، زیتون، آفتابگردان، بادام زمینی، روغن مایع.
    – سایر موارد: عسل، مربا، مارمالاد، شکر، شربت ها، سس های ساده و مخلوط نشده با آردهای غیرمجاز.
    – نکته: در میان انواع تنقلاتی که از غلات تهیه شده اند، برشتوک به دلیل اینکه از ذرت تهیه شده، مجاز است و چیپس در صورتی که عاری از غلات ممنوعه باشد مجاز است.
    – لازم به ذکر است که خمیردندان Crest فاقد گلوتن است.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.