-
نویسندهنوشتهها
-
۲۲ دی، ۱۳۸۹ در ۰۱:۵۰ #69672mosaviمشارکت کننده
افرادی كه از آب آشامیدنی لوله كشی استفاده می كنند به طور طبیعی به سطح بالایی از آرسنیك آلوده می شوند كه با خوردن مقدار بیشتری ترب، تربچه، سیب زمینی شیرین و سایر گیاهان خوراكی از این گروه می توانند آثار این نوع مسمومیت را از بدن خود بزدایند.
سطح این ماده شیمیایی وقتی در بدن افزایش پیدا كند سبب بروز آثاری از مسمومیت شیمیایی می شود كه از جمله آنها می توان به ایجاد ضایعات پوستی آشكار اشاره كرد.
مصرف ریشه های زیرزمینی مثل مواردی كه در بالا ذكر شد و همچنین اسفناج سبز و كدو تنبل این ویژگی را دارد كه می تواند آثار مسمومیت با این ماده شیمیایی را برطرف كند. شدت و نوع آثار این مسمومیت در افراد مختلف و بنابر رژیم غذایی كه دارند، فرق می كند.
آرسنیك به طور طبیعی در سنگ ها، آب، خاك، هوا و مواد غذایی وجود دارد و از فعالیت های صنعتی هم در محیط زیست وارد می شود.
طبق استاندارد آژانس حفاظت از محیط زیست آمریكا، مقدار این عنصر اگر زیر ۱۰ میكروگرم در لیتر آب باشد ایرادی ندارد، اما اگر بیشتر شود خطرناك است به طوری كه مقادیر زیاد آن سبب افزایش خطر ابتلا به سرطان می شود و تماس اندك اما مداوم با این عنصر با افزایش خطر بروز دیابت نوع دوم و بالا رفتن فشار خون ارتباط دارد.۲۹ فروردین، ۱۳۹۰ در ۰۲:۱۹ #97200madjdمدیرکلآرسنیک در آب تصفیه شده هم وجود دارد؟
۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۳:۱۶ #97264mosaviمشارکت کنندهارسنيك از زمانهاي قديم به عنوان يك سم اضافي شناخته شده است وجود مقادير كم ارسنيك در آب آشاميدني كه در شبكه لولهكشي شهري يا چاههاي اختصاصي وجود دارد ، باعث يكي از دلنگرانيهاي جوامع شده است.
ارسنيك ممكن است بوسيله تجزيه رسوبات و سنگهاي معدني (كه ارسنيك غيرآلي دارند) وارد درياچهها ، رودخانهها و آبهاي زيرزميني طبيعي گردد. ارسنيك از طرق ديگري نيز ، همچون تخليه مستقيم فاضلابهاي صنعتي، تهنشيني ذرات ارسنيك موجود در گردوغبار هوا و باران يا برف وارد آبها ميشود. اين ذرات ارسنيك شايد بوسيله احتراق سوختهاي فسيلي (بويژه زغال سنگ ) محصولات فلزي (براي مثال طلا و فلزات اصلي معدني را ميتوان را نام برد) ، آرسنیك در اثر مصرف آفت کش هایی مثل حشره كش های حاوی آرسنیك و یا از طریق فاضلاب صنایع دباغی، سرامیك سازی و معادن وارد آب شود.
ارسنيك، بيبو و بيمزه است از اينرو مصرف كننده آب آشاميدني قادر به تشخيص اين عنصر در آب مذبور نيست بنابراين تنها يك آزمايشگاه با تجهيزات ويژه آزمايشگاهي ميتواند مقدار موجود ارسنيك در ذخائر آبي را مشخص كند.۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۳:۵۵ #97269nikbakhtمشارکت کنندهممنون از مطلب مفیدتون. پس علاوه بر ترب و تربچه بقیه سبزیجات هم آثار منفی این سم را کاهش می دهد؟
۴ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۵:۲۰ #97270farzaneh negahbanمشارکت کنندهخیلی ممنون، مفید بود
در یک مطالعه خوندم که آرسنيك موجود در آب آشاميدنی ، عفونت آنفلوآنزای خوكی (A (H1N1 را هم تشديد میكند. پس چه بهتر که با این روش های ساده به مبارزه با ارسنیک بریم۵ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۴:۱۰ #97273mosaviمشارکت کنندهضمن تشکر از نگهبان عزیز، باید بگم بر اساس این مطلب سایر گیاهان ریشه ای نیز این خاصیت را دارا می باشند
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.